Klintan tuoksuvat tuotteet


Sisustus ja tunnelma by Laura A., 20.1.2023

Klinta on vanha ruotsalainen perheyritys ja yli 90 % heidän tuotteistaan valmistetaan tänäkin päivänä käsin. Tuotteissa korostuvat puhtaat, tarkkaan valitut raaka-aineet ja menetelmät. Tuotteiden laadukkuus näkyy ja tuntuu paketin avauksesta viimeiseen pisaraan asti.

Klintalta tuotteista meidän valikoimaan kuuluvat kynttilät, huonetuoksut ja tuoksuöljyt. Seuraavaksi kerron sinulle hieman enemmän upeista tuotteista.

                                                                                                                                             KYNTTILÄT   

Klintan tuoksuvaa hierontakynttilää voit käyttää ihan tavalliseen tapaan kynttilänä tai käyttää kasviöljyjen sisältämät E-vitamiinit ihosi hyvinvointiin. Kynttilä on valmistettu kasviöljyistä, ei steariinista tai parafiinista.  Kynttilä on siis niin luonnollinen kuin voi olla, vapaa parabeeneista, mineraaliöljyistä ja väriaineista sekä muista haitallisista aineista. Koko kynttilämassa onkin ihana, hoitava ja hyväntuoksuinen öljy, joka sopii ihollesi. Valittavanasi on monta upeaa tuoksua.

Sytytä kynttilä ja odota noin 10 minuuttia. Vaha sulaa ja on valmis käytettäväksi. Sammuta kynttilä ja kasta sormesi vahaan tai kaada kämmenellesi. Vaha ei ole liian kuumaa, noin 55 asteista, eli juuri sopiva lämpötila iholle. Voit turvallisin mielin käyttää sulaa vahaa. 

                                                                                                                                           HUONETUOKSUT

Klintan huonetuoksuissa on samat ja lempeät tuoksut kuin kynttilöissä. Tuoksuöljy on ihanteellinen tiloissa, joissa tuoksun halutaan säilyvän, mutta tilaa ei voida kokoaikaa valvoa ja siksi kynttilän polttaminen ei ole mahdollista. Tuoksu pysyy tasaisena pienessä tilassa, esim. wc, kylpyhuone, vaatehuone jne. Tuoksun voimakkuutta voit säädellä tikkujen määrällä. Käyttäessäsi tuoksua isommassa tilassa, tuoksu leijailee laajemmalle liikuttaessa. Siksi hyvä sijoituspaikka on esim. oviaukon läheisyydessä.

Klintan kertomaa: ” Olemme jälleen valinneet luonnollisen ja ympäristöystävällisen reitin tuotantoon. Toisin kuin useimmissa muissa tuoksuöljyissä, jotka tyypillisesti sisältävät suuria määriä alkoholia, glykolia ja asetonia, olemme yrittäneet hieman vaikeampaa Klintassa ja käyttäneet kasviöljyä, jolla on yhtä tehokas tuoksukapasiteetti, mutta ilman alkoholin voimakasta hajua. Klintan tuoksuöljyn perusaineena on soijapavuista peräisin oleva öljy, joka on helposti viljeltävä, nopeasti kasvava ja kestävä lajike. Ja sitten tietenkin yksinkertaisesti lisätään hieman tuoksua tai eteeristä öljyä.”


                                                                                                                                           TUOKSUÖLJYT

Klintan tuoksuöljyt sisältävät täsmälleen samat ylelliset tuoksut kuin kynttilöissä ja huonetuoksuissa, mutta paljon väkevämpänä seoksena. Tämä antaa valtavasti mahdollisuuksia tuoksun käyttämiseen kotona. Voit monistaa lempituoksusi useaan eri käyttötarkoitukseen.

Valikoimassa on myös eteeriset öljyt, joilla on aromaterapeuttisia vaikutuksia. Eteeriset öljyt on otettu suoraan kasvimaailmasta tislaamalla tai kylmäpuristamalla, jolloin on saatu puhdas ja luonnollinen öljy.

Jokaisella eteerisellä tuoksulla on oma aromaterapeuttinen vaikutuksensa. Millainen on oma tarpeesi, olisi joku näistä hyvä juuri nyt?

Sitruunaruoho - Antaa energiaa, selkeyttää ajatuksia ja luo positiivisuutta. Auttaa ärtymykseen, hermostumiseen, uupumukseen ja aamuväsymykseen.

Sitruunaruoho & Appelsiini - Samoin kuin edellä. Lisäksi kohottaa mielialaa

Puutarhaminttu - Piristää ja aukaisee hengitystiet vaikuttaen sieluun ja tunteisiin. Antaa energiaa.

Teepuu & Kurjenpolvi - Piristävä ja puhdistava sekoitus, joka auttaa mielialan vaihteluihin, rauhattomuuteen, vähäiseen depressioon, PMS-vaivoihin, ahdistukseen ja unettomuuteen.

Eukalyptus & Piparminttu - Puhdistava ja vahvistava, joka samalla auttaa henkiseen väsymykseen ja vahvistaa muistia. Stimuloiva tuoksu joka auttaa ujoja ja liian vakavia vapautumaan. Auttaa myös keskittymään.

Laventeli - Tasapainottaa, puhdistaa ja eheyttää. Saa aikaan harmoonisen olotilan ja auttaa uneen. Karkottaa myös hyttyset.

Neroli, Laventeli & Rosmariini - Hieman rauhoittava ja mielialaa kohottava, joskus jopa vähän hypnoottinen vaikutus. Auttaa hermostumiseen ja stressiin. On hyvä apu traumaattisten kokemusten jälkeen. Antaa voimaa ja energiaa

Suitsuke & Seetripuu - Auttaa ahdistukseen, stressiin ja kielteisiin tunteisiin. Harmonisoiva meditatiivinen kokonaisuus joka voimistaa ja rauhoittaa.


Käyttövinkkejä:

  • Lisää muutama tippa kylpyveteen tai jalkakylpyyn
  • Tiputa muutama tippa imurin pölypussiin ja ihana tuoksu leviää huoneistoon aina imuroitaessa
  • Lisää pari tippaa silitysrautasi veteen ja saat vaatteistasi ihanan tuoksuvia. 
  • Tuoksulyhtyyn vettä ja pari tippaa öljyä
  • Tee itse pyykkietikkaa lisäämällä muutama tippa öljyä etikan joukkoon
  • Laita suihkepulloon vettä ja muutama tippa öljyä, saat hetkellisesti raikastettua huonetilan tai esim.auton. Toimii myös kylpyhuoneessa tai vaatehuoneessa. Tai voit käyttää sitä silityssuihkeena (testaa sopivuus kankaalle huomaamattomassa kohdassa)
  • Lisää pari tippaa eteeristä öljyä löylyveteen (sekoita kunnolla ennen kiukaalle heittoa)

Pakkaus sisältää: 10 ml tuoksuöljyä kauniissa lasipullossa.

Tuoksuöljyt
Tuotteet‪»Huonetuoksut ja Tuoksukynttilät‪»
Tuoksuöljyt
 
Huonetuoksut
Tuotteet‪»Huonetuoksut ja Tuoksukynttilät‪»
Huonetuoksut
 
Tuoksukynttilät
Tuotteet‪»Huonetuoksut ja Tuoksukynttilät‪»
Tuoksukynttilät