Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden tulee olla alkuperäispakkauksissa ja myyntikuntoisia. Liitäthän palautukseen mukaan tuotteiden mukana tulleen palautuslomakkeen. Palautettavasta summasta vähennetään palautuskulut 6,50 €. Mikäli olet tilannut tuotteita kampanjasta, jossa tarjoamme ilmaiset toimituskulut, kun tilauksen arvo ylittää tietyn summan, mutta palautatkin osan tuotteista ja tilauksen arvo jää alle ilmaiset toimituskulut-rajan veloitamme palautuskulujen lisäksi myös alkuperäiset toimituskulut.

Noutamattomina palautuvista lähetyksistä veloitamme sekä toimitus- että palautuskulut (yhteensä vähintään 13 €) todellisten kulujen mukaan, jotka määräytyvät paketin painon ja koon mukaan. Hyvitämme maksamanne tilauksen hinnan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamasi tuotteet ovat saapuneet meille. Palautukset hyvitetään lähtökohtaisesti samalla maksutavalla kuin mitä olet käyttänyt tuotteita tilatessasi.

Pakkaa tuotteet huolellisesti ja vie paketti postin toimipisteesen. Ota kuva kuitista, jossa näkyy seurantakoodi ja ilmoita se meille s-postiin info@indeco.fi

Jos teet palautuksen postin toimipisteessä, tarvitset palauttaessasi vain sopimustunnuksemme 647005.


Sinun ei tarvitse kertoa palautuksen syytä. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@indeco.fi tai puhelimitse 045 170 9020.

Palautusoikeus ei koske omilla mitoilla tilattuja tuotteita.

Palautuslomake (pdf)

Virhe tuotteessa

Jos tuotteessa on valmistusvirhe, täytä paketin mukana saamasi palautuslomake. Kirjoita lomakkeeseen haluatko uuden tuotteen rikkinäisen tilanne vai rahat takaisin. Missään tapauksessa virheellisestä tuotteesta ei koidu sinulle kuluja. Palautus Postilla ylläolevalla koodilla.

Voit myös tuoda virheellisen tuotteen myymäläämme, mutta otathan siinä tapauksessa ensin yhteyttä, jotta ehdimme ensin tilata ehjän vaihtotuotteen.