Tuotteet‪» Naulakot‪» Koukut‪» Umbra Buddy koukut kaapin oveen 2-setti‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Paula S. 14.1.2022
Yleisarvosana
Hauska koukkupaketti, toimii hyvin siinä tarkoituksessa mihin se on ostettu. Ainoa miinus hommassa oli paketti, missä koukut tuli. Se oli valtavan kokoinen verrattuna itse koukkuihin, luulin jo että minulle oli lähetetty ihan väärä tuote. Muuten olisin antanut täydet 5 tähteä tuotteelle.
Asiakaspalvelija Henna-Riitta H. 15.1.2022
Hei Paula, Kiitos arvostelustasi. Ihanaa, että tuote täytti odotuksesi 5 arvoisesti :) Lähetyksen pakettiin liittyen: Käytämme lähetyksissä ns.kierrätyslaatikoita eli sellaisia, joissa meille tulee tavaraa. Tämä tuo vähän haastetta laatikkokokojen suhteen. Välillä löytyy ihan optimaalinen laatikko, n. 5-10 cm joka suuntaan isompi kuin tuote. Silloin saadaan laitettua pehmikettä/täytettä varmistaaksemme, että tuote tulee ehjänä perille. Mutta aika usein joudutaan soveltamaan, niinkuin esimerkiksi sinun lähetyksessäsi on ilmeisesti käynyt. Täytettä tulee enemmän kuin olisi tarpeen. Mutta kaikenkaikkiaan pääasia, että tuote oli ehjä ja mieluinen :)
Anonyymi 30.8.2021
Yleisarvosana